Wie zijn wij

1e lustrum Care 4 People Golf Tournament – 90 holes goed voor een half miljoen euro voor KiKa!

Je hebt een schat van een vrouw, een lief stel kinderen, iedereen in het gezin is gezond. Je hebt een goeie baan en een fantastische vriendenkring en netwerk (dat, zo blijkt later, jou en een goed doel kennelijk ook nog iets ‘gunt’). Niets om je druk, in de zin van ongerust, over te maken.

Dan krijgt Pip, een meisje van twee en dochter van vrienden die iets verderop in de straat wonen, leukemie. Om Pip kan ik, wil ik, moet ik me druk maken. Druk in de zin van Care 4 People. De stichting die, samen met mijn netwerk, fondsen werft voor KiKa, de stichting Kinderen Kankervrij. Kinderen als Pip, en honderden andere ‘Pip-en’, die jaar in jaar uit te horen krijgen dat ze tegen kanker moeten vechten.

Care 4 People organiseert daarom voor het vijfde achtereenvolgende jaar een golftoernooi en aansluitend een veiling. En, als het even meezit schieten we dit lustrumjaar, samen met de vier eerdere edities van het Care 4 People Golf Tournament, door de grens van een half miljoen euro aan opbrengsten voor KiKa. Vijf keer 18 holes en vijf veilingen: goed voor vijfhonderdduizend euro voor onderzoek en bestrijding van kanker bij kinderen. Nog steeds overlijdt een op de vier kinderen aan kanker. KiKa heeft als doel om de genezingskans de komende tien jaar tot 95% te vergroten.

Op 13 september slaan 100 golfers voor Care 4 People af op de banen van Golfclub Steenhoven in Postel. Aansluitend veilen we, om maar iets te noemen, een VIP arrangement voor 8 personen voor het Amsterdam Dance Event incl. een meet & greet met Armin van Buuren en vervoer per luxe limousine. En ook twee weken radioreclame voor je bedrijf op BNR, een lunch met Gerrit Zalm, een week zeilen in Griekenland of een figurantenrol in Goede Tijden Slechte Tijden! Of een DJ voor een kinderfeest! Mijn zoon Bart! Die is weliswaar iets minder bekend, maar minstens even gedreven als Armin.

Wie een hole in one slaat krijgt, behalve eeuwige roem, een Audi A3 cabrio, beschikbaar gesteld door AON en Van Mossel groep. En misschien ook nog een dikke kus van Pip! Als het gaat zoals het nu gaat is Pip volgend jaar ‘officieel’ genezen van kinderkanker.

Enorm bedankt allemaal, voor de ondersteuning van Care 4 People en, dus, voor de steun aan KiKa.

Joris Gommers
Namens Care 4 People

Care4People_web
KiKa award 2014
Care4People-Geschiedenis-2

Care 4 People – Golf Tournament 2012

Care4People-Geschiedenis-1

Care 4 People – Golf Tournament 2013

Care4People-Geschiedenis-3

Care 4 People – Golf Tournament 2014

JODU__JD22450__2015.09.08

Care 4 People – Golf Tournament 2015